Kaliopa postelja 160/200

dobava-20-30 dni,globina-219,višina-92,linija-KALIOPA ,širina-168

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

Opis

Cena velja za posteljo brez predala. Dno je vključeno v ceno.

Debelina stranic je 36mm.

Predstavljamo vam posteljo Kaliopa v velikostnem razmerju 160×200 – popolno zlitje elegance, udobja in funkcionalnosti za vašo spalnico. Ta čudovita postelja je na voljo v različnih barvnih odtenkih, ki vključujejo izjemno naraven videz, kot so Artisan hras in Bela/Premium hrast. Vsak odtenek je skrbno izbran, da se popolnoma prilagodi različnim okusom in stilom notranje opreme.

S stranicami debeline 36 mm postelja Kaliopa ne le izžareva trdnost in vzdržljivost, temveč tudi dodaja premišljen estetski poudarek k njenemu videzu. Vzglavje postelje je obogateno s tapicirano blazino, ki doda udobje in mehkobo ter obenem poudari šarm in eleganco postelje.

Postelja Kaliopa vključuje dno postelje v ceno, kar zagotavlja celovito in praktično rešitev za vaše udobje. Poleg tega ima postelja možnost dodatnih predalov Kaliopa pod posteljo, ki nudijo dodaten prostor za shranjevanje. Ta funkcionalnost je še posebej priročna za organizacijo posteljnine, oblačil ali drugih osebnih predmetov, hkrati pa ohranja spalnico urejeno.

Z vrhunsko izdelavo in premišljenim oblikovanjem postelja Kaliopa združuje estetiko s funkcionalnostjo, ustvarjajoč prostor, kjer se stil in udobje zlivata v popolno enoto. Ta postelja bo ne le kraljica vaše spalnice, temveč tudi prilagodljiva in praktična rešitev za vaše vsakodnevne potrebe.