POSTELJA ASTERIX 180×200

dobava-20-30 dni,globina-223,višina-173,širina-220

753.63

Opis

Odkrijte revolucionarno udobje in prilagodljivost z novo posteljo ASTERIX, ki vključuje inovativno funkcijo nastavljivega vzglavnega dela. Z enostavnim preklopom se vzglavje preoblikuje v praktično blazino, ki zagotavlja popolno podporo za vašo glavo.

Na voljo je v dveh različnih dimenzijah ležišča – 160×200 cm ali 180×200 cm, kar omogoča prilagajanje postelje vašim prostorskim zahtevam in estetskemu okusu.

Vključeno dvižno dno v ceni postelje dodaja funkcionalnost, hkrati pa omogoča preprosto shranjevanje in organizacijo prostora v vaši spalnici. ASTERIX postelja je zasnovana z mislijo na praktičnost in udobje.

Vzmetnica ASTERIX, čeprav na voljo za doplačilo, ponuja dodatno možnost prilagajanja postelje vašim osebnim preferencam za spanje. S tem zagotavlja, da bo vaše nočno počivanje optimalno in prilagojeno vašim potrebam.

S posteljo ASTERIX presegate običajno izkušnjo spanja. Z združitvijo praktičnosti, prilagodljivosti in elegantnega dizajna postelja ASTERIX predstavlja inovacijo v svetu udobja in sodobnega bivanja.

 

POSTELJA ASTERIX 180×200
753.63 Select options