TV Komode za vas dom

availability=20-30 dni,depth=40,height=45,4,noge=PVC noge dajejo stabilnost in čvrstost izdelku. Določene noge imajo možnost regulacije višine.,obdelava=Visoki sijaj – material za vrata izdelkov je univer ali mdf izdelan v visokem sijaju s katerim se poudari vizualni izgled elementa in s tem dosega glamurozni izgled.,robni_trak=Robni trak 1mm je izdelan iz ABS plastike, katera je je odporna na mehanske poškodbe in razenje. Izdelku daje volumen in lep vizualni izgled.,univer=Oplemenitena iverica debeline najmanj 18mm je visoke kvalitete in nudi visoko odpornost na mehanske poškodbe in odrgnine.,width=180

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

Opis

Dnevna soba Barcelona

TV komoda Barcelona je eden izmed elementov ponudbe dnevne sobe Barcelona. Izvirna oblika, funkcionalnost, kombinacija modernega  izraza naredijo TV omarico Barcelona nepogrešljiv del dekoracije vaše dnevne sobe. Edinstvena kombinacija dekorja bo oplemenitila vaš bivalni prostor.

TV komoda ali televizijska omarica lahko podkrepi slog celotne dnevne sobe. Poleg tega nudi veliko prostora za shranjevanje drugih naprav, kot so igralne konzole ali različne glasbene naprave. Praktični predali in police bodo ponudili prostor za npr. zbirko filmov. NASVET: Ne glede na to, ali iščete stoječo ali stensko televizijsko omarico, mora biti njena širina vedno večja od širine televizorja.

 

TV Komode za vas dom
Select options