PREDSOBA RUSTIK KOMODA Z BLAZINO

dobava-20-30 dni,globina-41,višina-54,linija-Rustik,rocaj-Ročaj kovinski – lepo obelan kovinski ročaj, prijetnega izgleda, odporen na mehanske poškodbe in evropske kvalitete.,univer-Oplemenitena iverica debeline najmanj 18mm je visoke kvalitete in nudi visoko odpornost na mehanske poškodbe in odrgnine.,širina-75

191.43

Opis

RUSTIK z blazino – komoda s polico je eden od elementov kolekcije RUSTIK. Napogosteje se uporablja v predsobi, kjer se uporablja kot pripomoček pri obuvanju. Preprosto se vsedete na mehko blazino in obujete svojo najljubšo obutev.  Ni pa izključeno, da se komoda lahko uporablja tudi v drugih prostorih vašega stanovanja, saj s svojim rustikalnim izgledom nikogar ne pusti ravnodušnega.

RUSTIC – Komoda je moderno oblikovana in je funkcionalna rešitev za dekoracijo bivalnega ali delovnega prostora, s katero pridobite dodaten prostor za shranjevanje stvari. Originalni dekor bo oplemenitil vaš bivalni prostor. Prostorna komoda zagotavlja dovolj prostora za shranjevanje stvari.

Komode in predalniki sodijo med priljubljeno in funkcionalno pohištvo, s katerim opremimo različne prostore doma. Nudijo shranjevalni prostor in poskrbijo za slogovno izpopolnjen videz dnevnih sob, spalnic in garderobnih prostorov. 

 

PREDSOBA RUSTIK KOMODA Z BLAZINO