DRSNA OMARA Z OGLEDALOM ELEGANCE AP270 O

dobava-20-30 dni

953.791,072.50

Opis

Drsna omara Elegance AP70 je kakovostnatna in elegantna omara, ki nudi obilo dobro organiziranega prostora za shranjevanje. Je modernega izgleda in hkrati ponuja dolgo življensko dobo. Omara je opremljena z mehanizmom za mehko zapiranje znamke Hettich. Večjo izkoriščenost prostora omogoča tudi nadstandardna višina 221,5cm.

Obod omare je izdelan iz kakovostne iverne plošče debeline 18 mm v mat barvi, vrata pa so v sijaj barvi.  Ročaji in drsni mehanizem so kovinski. Ročaji so v krom barvi.

Možno je doplačilo za razsvetljavo.

Notranjost
Notranjost omare je razdeljena na 3 dele. Sredinski del sestavlja ena polica ter palica za obešanje, desni del sestavljajo 3 police, levega pa trije notranji predali in polica (priložena je tudi palica za obešanje, ki jo lahko pri montaži dodate namesto police in s tem pridobite dodaten prostor za obešanje).

 

Teža (kg) 254
Širina (cm) 269
Višina (cm) 64
Globina (cm) 221,5
Univer Oplemenitena iverica debeline najmanj 18mm je visoke kvalitete in nudi visoko odpornost na mehanske poškodbe in odrgnine.
Obdelava Visoki sijaj – material za vrata izdelkov je univer ali mdf izdelan v visokem sijaju s katerim se poudari vizualni izgled elementa in s tem dosega glamurozni izgled.
Zapiranje Zaustavljač – slow motion omogoča zelo tiho zapiranje vrat in predalov brez hrupa in loputanja.
Ročaj Ročaj kovinski – lepo obelan kovinski ročaj, prijetnega izgleda, odporen na mehanske poškodbe in evropske kvalitete.
Noge PVC noge dajejo stabilnost in čvrstost izdelku. Določene noge imajo možnost regulacije višine.

 

DRSNA OMARA Z OGLEDALOM ELEGANCE AP270 O
953.791,072.50 Select options