DRSNA OMARA AP270 Z OGLEDALOM

dobava-20-30 dni

953.99

Opis

Drsna omara Elegance AP70 je kakovostnatna in elegantna omara, ki nudi obilo dobro organiziranega prostora za shranjevanje. Je modernega izgleda in hkrati ponuja dolgo življensko dobo. Omara je opremljena z mehanizmom za mehko zapiranje znamke Hettich. Večjo izkoriščenost prostora omogoča tudi nadstandardna višina 221,5cm.

Omara je izdelana iz kakovostne iverne plošče debeline 18 mm v barvi artisan hrast/sivo ali snežni hrast/sivo.  Ročaji in drsni mehanizem so kovinski.

Možno je doplačilo za razsvetljavo.

Notranjost
Notranjost omare je razdeljena na 3 dele. Sredinski del sestavlja ena polica ter palica za obešanje, desni del sestavljajo 3 police, levega pa trije notranji predali in polica (priložena je tudi palica za obešanje, ki jo lahko pri montaži dodate namesto police in s tem pridobite dodaten prostor za obešanje).

Širina (cm) 269
Višina (cm) 221,5
Globina (cm) 64
Univer Oplemenitena iverica debeline najmanj 18mm je visoke kvalitete in nudi visoko odpornost na mehanske poškodbe in odrgnine.
Zapiranje Zaustavljač – slow motion omogoča zelo tiho zapiranje vrat in predalov brez hrupa in loputanja.
Robni trak Robni trak 1mm je izdelan iz ABS plastike, katera je je odporna na mehanske poškodbe in razenje. Izdelku daje volumen in lep vizualni izgled.
Ročaj Ročaj kovinski – lepo obelan kovinski ročaj, prijetnega izgleda, odporen na mehanske poškodbe in evropske kvalitete.
Noge PVC noge dajejo stabilnost in čvrstost izdelku. Določene noge imajo možnost regulacije višine.

DRSNA OMARA AP270 Z OGLEDALOM
953.99 Select options